Coaching

Mijn homeopathische behandeling bestaat in het eerste consult uit het afnemen van een uitgebreide anamnese (voorgeschiedenis klacht). De vervolgconsulten bestaan echter voor een groot deel uit het begeleiden, het coachen van mijn cliënten.

Hierbij is het heel belangrijk dat jij middels coaching gesprekken er zelf achter gaat komen wat de antwoorden op bepaalde vraagstukken in jouw leven zijn.

Alleen op deze manier kun je je bewust worden hoe jij jouw leven tot nu toe geleid hebt en wat je eraan kunt doen om de noodzakelijke veranderingen in je leven aan te brengen. Bijvoorbeeld door het anders omgaan met stress, negatieve emoties, voeding en leefwijze, wat van invloed is op jouw klachten.

Middels homeopathische ondersteuning gaan deze processen makkelijker. De bedoeling is dat naast het behandelen van de symptomen mijn cliënten emotioneel, van binnenuit sterker worden.

Mijn ervaring is dat homeopathische middelen in combinatie met een coaching gesprek goed samengaan om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Alleen coaching is natuurlijk ook een optie als je geholpen wilt worden met emotionele, stress- of anderszins gerelateerde klachten, datgene wat jouw lichaam en geest in onbalans brengt!

Wat heb jij nodig om je weer in balans te komen? Wat zijn jouw fysieke en mentaal/emotionele klachten? Ben je prikkelbaar en/of zit je niet lekker in je vel?

Kom je te moe thuis van je werk, heb je een burn-out, of überhaupt moeite met ontspannen?

Heb je last van stijve schouders en nek, (lage) rugklachten of van je spieren en gewrichten?

Samen proberen we erachter te komen hoe het komt dat jij je zo voelt, middels een coaching gesprek. Wat heb je in het verleden meegemaakt? Kamp je met (niet uitgesproken) verdriet of teleurstelling, of heb je geen vertrouwen in jezelf, waardoor je een negatief zelfbeeld hebt ontwikkeld.

Dit zijn allemaal belangrijke vragen. Daarom gaan we samen op zoek naar jouw antwoorden.

Ieder mens is anders en in de gesprekken werken we aan jouw persoonlijke doelen.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.