Mijn werkwijze

COVID 19. Mijn praktijk is geopend. Ik kan op veilige afstand van de patiënt een consult houden. Daarnaast wil ik aangeven voor mensen die toch moeite hebben met een fysiek consult, maar daar wel behoefte aan hebben, het ook mogelijk is om een consult telefonisch, via Skype of Zoom te doen.

Acute klachten

Dit zijn plotseling opkomende symptomen zoals onder andere: griep, ongevallen, hooikoorts, allergische reactie op insectenbeten, buikgriep, bijholteontsteking, acute blaasontsteking, spit .

Bij twijfel neem gerust contact met mij op.

Voor deze klachten kun je een kort consult van ongeveer 15 tot 20 minuten afspreken. Ook bij acute klachten werkt homeopathie snel en doeltreffend.

Alle consulten voor acute klachten kunnen ook telefonisch of via skype plaatsvinden.

Voor niet acute klachten maak ik graag een afspraak voor een gratis intakegesprek

Om je bij mij op je gemak te kunnen voelen is het belangrijk dat je een ‘klik’ hebt met mij als therapeut. Daarom is er altijd een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek van ongeveer 15 minuten, leg ik je naast homeopathie ook mijn manier van werken uit en kan ik je vragen beantwoorden. Als je het wat lijkt kunnen we verder gaan met het eerste consult.

Naast homeopathie behoren gesprekstherapie en/of  magnetiseren ook tot de behandelmogelijkheden.

Eerste consult

Dit is een gesprek van 1,5 á 2 uur, waarin ik zo zorgvuldig mogelijk jouw levensloop in kaart breng. Aandachtspunten zijn onder andere; kinderziekten, leefstijl, slaap, voedingsvoorkeuren, fysieke en/of emotionele klachten. Met deze informatie kan ik een (homeopathisch) beeld van je vormen en de keuze van het geneesmiddel hierop baseren.

Vervolgconsult

Na ongeveer zes weken is er een vervolgconsult. In dit consult van ongeveer een uur, worden alle veranderingen in kaart gebracht die ontstaan zijn, nadat je het homeopathisch middel bent gaan gebruiken. Op basis van de in kaart gebrachte veranderingen wordt bepaald of je door kan gaan met hetzelfde middel of dat er eventueel een ander middel moet worden voorgeschreven.

* Kun je vanwege gezondheidsredenen niet naar de praktijk te komen dan kan ik je ook thuis bezoeken. 

* Als het zo uitkomt is het mogelijk om een vervolgconsult telefonisch of via Skype/Facetime te doen.

De duur van de behandeling

De duur van je behandeling is van vele factoren afhankelijk. Je eigen vitaliteit, de ernst en de complexiteit van jouw klachten. Maar ook of het acute- dan wel chronische klachten zijn. Het herstel van chronische klachten neemt meer tijd.

CAT-behandelovereenkomst_uitprintversie

CAT-minderjarigen_toestemmingsformulier_uitprintversie

Template_algemene_voorwaarden (1)

Privacy_Statement Homeo